2017 - 2018

PERFECTION IS OUR MOTTO,

EXCELLENCE WILL BE TOLERATED!

Events

Last month July 2012 Next month
S M T W T F S
week 27 1 2 3 4 5 6 7
week 28 8 9 10 11 12 13 14
week 29 15 16 17 18 19 20 21
week 30 22 23 24 25 26 27 28
week 31 29 30 31
Last month August 2012 Next month
S M T W T F S
week 31 1 2 3 4
week 32 5 6 7 8 9 10 11
week 33 12 13 14 15 16 17 18
week 34 19 20 21 22 23 24 25
week 35 26 27 28 29 30 31

Upcoming Events

Sun Jan 21 @ 8:30AM - 05:30PM
Target Emmetropia CME - 21st Jan 2018
  Print Write e-mail help
Flat View
See by year
Monthly View
See by month
Weekly View
See by week
Daily View
See Today
Categories
See by categories
Search
Search
Lid Reconstruction - Dr. Grover Surgery Sassoon Hospital Download as iCal file

 

Time Particulars Min-Hours
8.30 -9.00 am Inauguration at Ophthalmic OT relay through CCTV - Patho. Hall 30 Min.
9.00 - 9.20 am Surgical Anatomy of Lids - Dr. Murti 20 Min.
9.20 - 9.30 am Ptosis evaluation video / recording - Dr. A.K. Grover 10 Min.
9.30 - 10.15 am Ptosis surgery 45 Min.
10.15 - 10.30 am Entropion & Ectropion evaluation Video / recording -Dr. Murti 15 Min.
10.30 - 11.00 am Entropion surgery - Dr. Murti 30 Min.
11.00 - 11.15 am Tea Break 15 Min.
11.15 - 11.45 am Ptosis surgery 30 Min.
11.45 - 12.00 p. Ectropian  Surgery 15 Min.
12.00 - 01.00 p.m. Ptosis surgery 1 hour
01.00 - 1.30 p.m. Botox / Meidal Tarrsoraphy  30 Min.
02.00 - 3.00  p.m. Lunch 1 hour
3.00 - 3.20 p.m. Flaps for Oculofacial reconstruction - Dr. Panse 20 Min.
3.20 - 4.00 p.m. Lid Reconstruction - Dr. Grover 40 Min.
4.00 - 4.30 p.m. Inter reactive session 30 Min.
4.30 - 5.00 P.M. Valedictory Function & Tea 30 Min.

Back